Helaas zijn wij genoodzaakt om ons zomeravondconcert van vanavond vanwege de extreme hitte en het ontbreken van een alternatieve locatie NIET DOOR TE LATEN GAAN.

Ook dit jaar sluiten we ons muzikale seizoen traditiegetrouw af met een openbaar zomeravondconcert dat dit keer plaatsvindt in de tuin van Het Huis van Waalre. Zowel het opleidingsorkest als het harmonie orkest zullen zich vanaf 19.30 laten horen.

De zomeravondconcerten kenmerken zich door een intieme ongedwongen sfeer waardoor er meer contact is met het publiek. De muziek die gespeeld wordt heeft een licht karakter, wat dit concert voor een breed publiek toegankelijk maakt. Na afloop is er ruimschoots gelegenheid om kennis te maken met leden en dirigenten, dus ook een ieder die (weer) interesse heeft om een instrument te gaan bespelen, is van harte welkom.

Uitvoerende:
Harmonieorkest De Volharding